ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на „Определување надомест за експропиран имот“

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Определување надомест за експропиран имот“, кое ќе се одржи на 9 март 2021 година (вторник) на веб платформата на Академијата – насловена како ЛМС/Е-учење, со почеток од 11:00 часот.

 

Советувањето е наменето за судии и стручни соработници од граѓански оддекли од сите Апелациони подрачја.

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

Материјалот кој ќе биде опфатен во текот на онлајн обуката можете да го преземете тука.

За повеќе информации поврзани со советувањето и начинот на логирање Ве молиме пишете на следните е маил адреса:  Mamudije.Ibraimi@jpacademy.gov.mk.