Онлајн работилница на тема: ,,Соработници на правдата’’

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Програмата ОПДАТ при Амбасадата на САД во Скопје организира онлајн работилница на тема:  ,,Соработници на правдата’’.

Онлајн работилницата ќе се реализира преку платформата Zoom, на  24 февруари 2022 година  (четврток), со почеток од  до 14:00 до 16:00 часот.

                На работилницата можат да пријават учество сите судии и јавни обвинители од сите инстанци од сите апелациони подрачја.

За дополнителни информации  Ве молиме да го контактирате лицето од Академија задолжено за организација на следната на e-mail адреса: Sonja.Mojsovska@jpacademy.gov.mk или на тел.02/2401-568.

Агендата согласно која ќе се одвива работилницата можете да ја преземете на следниот линкАгенда- 24.02.2022 година