EJTN webinar на тема: Пристап до правда во времиња на пандемија

Европската мрежа за правосудна обука ја најави следната серија на webinar-и на тема: „Пристап до правда во времиња на пандемија“, во формат 1 тема/1 експерт/1 час;

Портфолио: Човекови прави и основни слободи

 

Говорници: Jose Duarte Coimbra, Guest Lecturer – University of Lisbon/Law Faculty

Датум: 22 Октомври 2020, 13h-14h CET ( Brussels time)

 

Webinаr-от ќе се состои од краток вовед и 30 минути презентација, по што ќе следи сесија на прашања и одговори.

Не е потребно формално аплицирање, не постои процес на селекција, ниту пак е предвидена национална квота.

Ве молиме погледнето го линкот подолу за да се приклучите на овој webinar преку Microsoft Teams platform.

 

CLICK THE LINK BELOW TO JOIN THE WEBINAR via MS Teams

Join Microsoft Teams Meeting

За повеќе прашња поврзани со настанот Ве молиме пишете на:  Arno Vinkovic arno.vinkovic@ejtn.eu