Заменик директорот на Академијата за судии и јавни обвинители, г. Илир Исени денес го започна својот прв работен ден во Академијата

Денес (19 април 2021 година) заменик директорот на Академијата, г. Илир Исени го започна својот прв работен ден во Академијата. Г. Исени беше примен од директорот на Академијата, проф. д-р Наташа Габер Дамјановска, која накратко го запозна со начинот на работа на Академијата и му посака успешна работа.