СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Одземање и враќање на деловна способност“

            Како одговор на голбалниот предизвик наметнат со пандемијата предизвикана од COVID 19, Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во оваа прилика организира онлајн советување на тема: „Одземање и враќање на деловна способност“, кое ќе се одржи на 7 април 2021 година (среда) на веб платформата на Академијата-насловена ЛМС, со почеток од 11:00 часот.

            Советувањето е наменето за судиите од граѓанските оддели од сите апелациони подрачја.

            Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

            Работните материјали кои ќе се користат на советувањето можете да ги преземете на следните линкови:

            За повеќе информации поврзани со советувањето Ве молиме обратете се на следната е маил адреса: : Gordana.Lazarevska@jpacademy.gov.mk или на тел. 02/ 2401-578.