Онлајн работилница на тема ,,Спогодување за вина’’

Академијата за судии и јавни обвинители во соработка и со финансиска поддршка на Програмата ОПДАТ при Амбасада на САД во Скопје организираат онлајн работилница на тема: Спогодување за вина која ќе се одржи на платформата ЗООМ на 24 март 2021 година (среда), со почеток од 14:00 до 16:00 часот.

 

Програмата согласно која ќе се одвива работилницата можете да ја преземете тука.

За учество  на настанот е потребно да пристапите на следниот линк:

https://statedept.zoomgov.com/j/1619626099?pwd=UVFMbEUvTHVnK0V0MXFCSTlORXV1Zz09

Meeting ID: 161 962 6099

Passcode: 322404