Онлајн обука на тема: ,,Конфискација на имот и имотна корист’’

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Програмата ОПДАТ при Амбасадата на САД во Скопје организира онлајн обука на тема:,,Конфискација на имот и имотна корист’’.

Онлајн обуката ќе се реализира на платформата Zoom, на  23 март 2022 година  (среда), со почеток од  до 14:00 до 16:00 часот.

Обуката е наменета за судии, јавни обвинители и за слушателите на почетна обука во Академијата

За дополнителни информации Ве молиме да го контактирате лицето од Академијата задолжено за организација на следната е-маил адреса: Sonja.Mojsovska@jpacademy.gov.mk или тел.02/2401-568.

Агендата согласно која ќе се одвива обуката можете да ја преземете на следниот линк:

Агенда- 23.03.2022 година