Известување

Почитувани,

Во период од 22 октомври 2021 година до 26 октомври 2021 година поради промена на хостинг на веб страната на Академијата за судии и јавни обвинители истата не беше во функција.

Ве известуваме дека од денес веб страната е целосно во функција и сите известувања во врска со активностите на Академијата кои не бевте во можност да ги прочитате во изминатиот период, сега Ви се достапни.

Ви благодариме на разбирањето

Со почит

Директор
Проф.д-р Наташа Габер-Дамјановска