Интерактивна работилница: Спроведување на мерките за следење на комуникациите – практична работилница за судски и правни експерти

Академијата за судии и јавни обвинители и Програмата за реформи во разузнавачкиот и безбедносниот сектор во Северна Македонија (2021-2026)-ДЦАФ организраат интерактивна работилница на тема: Спроведување на мерките за следење на комуникациите- практична работилница за судски и правни експерти, која ќе се реализра на 04 март 2022 година во хотел Радика, Маврово.

Работилницата е наменета за судии и јавни обвинители од сите инстанци од апелационо подрачје Гостивар.

За дополнителни информации Ве молиме да го контактирате лицето од Академија задолжено за организација на следната е-маил адреса: Sonja.Mojsoska@jpacademy.gov.mk или на телефон 02/2401-568.

Агендата согласно која ќе се одвива интерактивната работилница можете да ја преземете на следниот линк:

Агенда-04.03.2022 година