(мкд) ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Примена на новиот Закон за управување со движење на предметите (работење на работното тело)“

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Примена на новиот Закон за управување со движење на предметите (работење на работното тело)“, кое ќе се одржи на 11 ноември 2021 година (четврток) на ZOOM платформата, со почеток од 11:00 часот.

 

Советувањето е наменето за раководителите и членовите на работното тело.

 

Предавач на советувањето ќе биде г-а Сузана Варналиева, судски администратор и раководител на работното тело за управување со движење на предметите во Основниот суд Велес.

 

За повеќе информации Ве молиме да се обратите на на е-маил адресата на лицето задолжено за организацијата: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk или на телефонскиот број 02 / 2401-572.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

 

Работните материјали кои ќе се користат на советувањето можете да ги преземете тука.