Почетна

logo_asjo_news_mk

Објавување на дополнета Ранг листата со Конечни резултати од полагањето на завршниот испит во Академијата за судии и јавни обвинители за седмата генерација слушатели на почетна обука и Конечна Ранг листа на кандидати за судии и јавни обвинители.

Sorry, this entry is only available in Macedonian.