Почетна

logo_asjo_news_mk

(Македонски) Објавување на ранг листата со конечни резултати од полагањето на завршниот испит во Академијата за судии и јавни обвинители за седмата генерација слушатели на почетна обука и Конечната ранг листа на кандидати за судии и јавни обвинители.

Sorry, this entry is only available in Macedonian.