Почетна

Screenshot_20230321_131041_Facebook

Директорот на Академијата за судии и јавни обвинители, проф. д-р Наташа Габер Дамјановска и државната советничка, м-р Сања Пандилов учествуваа на 17-тиот состанок на Поткомитетот за правда, слобода и безбедност во Брисел

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq.