ОНЛАЈН ОБУКА на тема „Закон за јавното обвинителство“

                Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира онлајн обука на тема „Закон за јавното обвинителство“ која ќе се одржи на 26 март (петок) 2021 година преку ЛМС веб платформата на Академијата.

                Обуката е наменета за јавните обвинители на јавните обвинителства и членови на Советот на јавни обвинители на РСМ.

                Програмата согласно која ќе се одвива обуката можете да ја преземете тука.

                Работните материјали кои ќе бидат користени во рамки на обуката ќе можете да ги преземете тука.

                Инструкции и линк за пристап до платформата ќе бидат испратени до сите пријавени учесници.

                За дополнителни информации Ве молиме обратете се на следната e-mail адреса: Natasa.Bastovanska@jpacademy.gov.mk