Онлајн обука на тема  „Превентивни правни механизми за заштита од говор на омраза во македонскиот правен систем“

                Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка и со финансиска поддршка на Хелсиншкиот комитет за човекови права организира интерактивна практична онлајн обука на тема: ,,Превентивни правни механизми за заштита од говор на омраза во македонскиот правен систем’.

                Онлајн обуката ќе се реализира во период 4-5 март 2021 година  (четврток-петок), со почеток во 10:00 часот.

                Програмата согласно која ќе се одвива онлајн обуката можете да ја преземете тука

                Материјалот кој ќе биде опфатен во текот на онлајн обуката можете да го преземете тука

Линк преку кој може да пристапите на платформата и да ја следите обуката:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/97883639469?pwd=bUlvcmRvRmo2NFlrOEptZlBmNHpXdz09