Онлајн обука на тема ,, Финансирање на политички партии и финансирање на политички кампањи’’

Во рамки на проектот ,, Јакнење на капацитетите на институциите во борбата против корупцијата, Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Trsansparency international и УСАИД организираат онлајн обука на тема: ,, Финансирање на политички партии и финансирање на политички кампањи .

Онлајн обуката ќе се реализира на 22 и 23 јуни 2021 година (вторник-среда), на платформата ЗООМ, со почеток во 10:00 часот.

Излагања поврзани со темата на обуката ќе имаат: Проф. д-р Рената Дескоска, Правен факултет Јустинијан Први- Скопје, д-р Слаѓана Тасева, претседател на Транспаренси Интернешнл- Македонија, претставник на НДИ и претставник на ДЗР.

Програмата согласно која ќе се одвива онлајн обуката можете да ја преземете тука

За да пристапите на платформата ZOOM и да ја следите обуката кликнете на следните линкови:

 

Линк за приклучување на 22 јуни:

 https://zoom.us/meeting/register/tJwucOmuqjotGNDvHshGCGBe0afArqxgRFUC

Линк за приклучување на 23 јуни:

https://zoom.us/meeting/register/tJwkdOCsqz8vGdBbsFuVX3AgNWjLMbaI_h3v