Кандидатите од VI генерација на Академијата ќе го следат првото онлајн рочиште во Основен суд Кавадарци

Среда 15.04.2020 година со почеток во 09:30 часот  Основен суд Кавадарци ќе го одржи првото онлајн рочиште кое ќе се однесува на предметот К 79/20 на кое кандидатите од VI  генерација на Академијата ќе имаат можност да се вклучат и да го следат во живо преку интернет.