Учество на директорката на Академијата, проф. д-р Наташа Габер Дамјановска на Меѓународниот самит за дигитализација на судството, на тема ,,Придобивките од 4-та индустриска револуција како механизам за враќање на довербата на судството” (12-14 јуни 2022 година, Охрид) (Demo)