(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Отповикување на договор за дар и договор за отстапување на имот за време на живот“

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Отповикување на договор за дар и договор за отстапување на имот за време на живот“, кое ќе се одржи на 9 ноември 2021 година (вторник) на ZOOM Платформа, со почеток од 11:00 часот.

 Советувањето е наменето за судиите од граѓански оддели од сите апелациони подрачја.

Предавачи  на советувањето ќе бидат, д-р Али Алиу, судија на Апелационен суд Гостивар и г-а Марија Кокароска, адвокат.

 За повеќе информации Ве молиме обратете се на е-маил адресата на лицето задолжено за организацијата: Gordana.Lazarevska@jpacademy.gov.mk или на телефон 02/ 2401-578.

Aгендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

Работни материјали :

1.Презентација 1

2.Презентација 2