(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема „Изработка на годишен план за вработување“

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев организира советување на тема „Изработка на годишен план за вработување“  кое ќе се одржи на  27 ноември 2019 година (среда), во просториите на Академијата-Ламела 3, со почеток во 10:00 часот.

Советувањето се организира за судските администратори и за лицата кои што се задолжени за изработка на годишниот план за вработување.

 

Во рамките на советувањето свои излагања ќе имаат г-а Адриана Србиновска, Министерство за информатичко општество и администрација и г-а Силвија Јаневска, Судски совет на Република Северна Македонија.

 

Агендата согласно која ќе се одвива Советувањето можете да ја преземете тука.