(мкд) ONLINE СОВЕТУВАЊЕ на тема „Јавни набавки-видови“

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ согласно Каталогот на обуки за 2021 година организира online советување на тема „Јавни набавки-видови“, кое ќе се одржи на 13 октомври (среда) 2021 година, преку ZOOM платформа.

 Советувањето е наменето за судии, и стручни соработници од Виш управен суд и Управен суд.

 

Предавачи на советувањето ќе бидат г-ѓа Анета Мострова, адвокат и г-ѓа Габриела Папеш, помошник раководител на сектор, биро за јавни набавки.

 

За повеќе информации Ве молиме да се обратите на следната е-маил адреса mamudije.ibraimi@jpacademy.gov.mk или на тел. 02/2401-569.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

 

Работните материјали кои ќе се користат на советувањето можете да ги преземете тука.