ОБУКА на тема „Даночно затајување и даночни измами“

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ согласно Каталогот на обуки за 2021 година организира online обука на тема „Даночно затајување и даночни измами“. Обуката е наменета за судии, јавни обвинители и стручни соработници од сите апелациони подрачја. Предвидено е да се одржи на 7 јули (среда) 2021 година, преку веб платформата на Академијата.

Предавачи на обуката ќе бидат г. Кирил Темелков, советник на директорот во Управата за финансиска полиција и г. Ермон Незири, јавен обвинител во Основно јавно обвинителство Скопје.

Програмата согласно која ќе се одвива обуката можете да ја преземете тука.

Инструкции и линк за пристап до платформата се испратени до сите пријавени учесници.

За дополнителни информации може да се обратите на e-mail адреса Natasa.Bastovanska@jpacademy.gov.mk