Почетна

IMG_5425 (004)

(Македонски) КХВ И AКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ ОДРЖАА ОБУКА НА ТЕМА:„СПЕЦИФИКИ НА УПРАВНИТЕ ПОСТАПКИ ВО ОБЛАСТА НА ПАЗАРОТ НА КАПИТАЛ ОД АСПЕКТ НА УПРАВНОТО СУДСТВО И ЗНАЧЕЊЕТО НА ГРАЃАНСКОТО СУДСТВО ЗА КОРПОРАТИВНА И АКЦИОНЕРСКА ПРАВДА“

Sorry, this entry is only available in Macedonian.