Почетна

DSC_0434

(Македонски) Работна средба на директорката на Академијата, проф.д-р Габер Дамјановска со амбасадорот на Мисијата на ОБСЕ, Н.Е. Килиан Вал и шефот на Одделот за владеење на право и човекови права, Умер Ал-Кхатиб

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq.