Работна средба на директорот на Академијата, проф.д-р Наташа Габер-Дамјановска со г.Емануел Рембер, советник за култура и директор на Францускиот културен центар во Скопје и г-а Жулие Маравал, атеше за соработка во Амбасадата на Р. Франција (Demo)