(Македонски) АСЈО ЗА ПРВПАТ СО СВОЈ ПРЕТСТАВНИК ВКЛУЧЕНА ВО НОВИОТ СОСТАВ НА СОВЕТОТ НА ИКТ ВО ПРАВОСУДСТВОТО