СОВЕТУВАЊЕ на тема „Case managemenet-(Електронско водење на предметите во јавните обвинителства)“

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема Case managemenet-(Електронско водење на предметите во јавните обвинителства)“, кое ќе се одржи на 24 февруари 2020 година (понеделник) во просториите на Академијата-Ламела 1, со почеток во 10:00 часот.

 

Советувањето е наменето за стручни јавнообвинителски службеници и стручно-административни службеници кои работат на Case management.     

 

Предавачна советувањето ќе бидe г-а Ирена Димовска, советник за развој и подршка на Јавното обвинителство на Република Северна Македонија.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

 

Работните материјали кои ќе се користат на советувањето можете да ги земете тука.