Серија на виртуелни тркалезни маси на тема:Методи за решавање на случаи како придонес кон практичното образование на правниците

Институтот за компаративно право од Белград и Германската фондација за меѓународна правна соработка (ИРЗ) организраат серија тракалезни маси посветени на темата: Методи за решавање на случаи како придонес кон практичното образование на правниците, кои ќе се одржат по пат на ЗООМ платформата. Претходна пријава за учество не е потребна.

Сите заинтересирани кои сакаат да учествуваат на овие тркалезни маси можат да се уклучат на следниот лник:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81309707942?pwd=K3FwTTEyMVRpWS8vcEhBTnJBdTM5QT09

Meeting ID: 813 0970 7942

Passcode: 083111

Агендата на српски јазик можете да ја преземете тука.