ОНЛАЈН ВЕБИНАР на тема: „2 Години од Маршот на 1000 тоги во Полска – Суверенитет и владеење на правото – улогата на судовите во пост-ковид ерата“

Академијата за судии и јавни обвинители ги повикува сите заинтересирани судии и јавни обвинители кои сакаат да го следат настанот да се приклучат на ЗООМ платформата преку следниот линк:

https://us02web.zoom.us/j/83248196171?pwd=YURCMit1TmI3UXc0MmpOcXUxTEVSdz09
Webinar ID: 832 4819 6171
Passcode: 340172

Настанот ке се одржи на 30 март 2022 година со почеток во 19:00 часот.

Агендата согласно која ќе се одвива настанот  можете да ја преземете на англиски јазик тука.