ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема „Изработка на годишен план за вработување за 2022 година (корекции)““

Академијата за судии и јавни обвинители Павел  Шатев согласно Каталогот на обуки за 2022 година организира советување  на тема „Изработка на годишен план за вработување за 2022 година (корекции)“,  кое ќе се одржи,  на 19 април (вторник) 2022 година, на ЗООМ Платформата.

Советувањето е наменетo за  лица кои го изработуваат годишниот план за вработување во судовите, од сите апелациони подрачја.

Предавачи на советувањето ќе бидат г-а Силвија Јаневска од Судски совет на Република Северна Македонија и Адријана Србиновска од Министерство за информатичко општество и администрација.

За повеќе информации Ве молиме да го контактирате лице од Академија задолжено за организација на советувањето на следната е-маил адресата Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете на следниот линк:

Агенда-19 април 2022 година-преземи

Работните материјали кои ќе се користат на советувањето можете да ги преземете на следниот линк:

Презентација-Адријана Србиновска-преземи