ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на „Стекнување право на сопственост по основ на градба“

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: Стекнување право на сопственост по основ на градба,

кое ќе се одржи на 4 март 2021 година (четврток) на веб платформата на Академијата-насловена како ЛМС/Е-учење, со почеток од 11:00 часот.

Советувањето е наменето за судии и стручни соработници од граѓански оддекли од сите Апелациони подрачја.

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

За повеќе информации поврзани со советувањето и начинот на логирање Ве молиме пишете на следните е маил адреса:  Mamudije.Ibraimi@jpacademy.gov.mk.