Онлајн работилници на тема  ,,Спроведување на мерките за следење на комуникациите’’

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со DCAF- Женевскиот центар за управување со безбедносниот сектор, во рамки на Програмата за реформи во разузнавачкиот сектор во Република Северна Македонија (2017-2020) организира две интерактивни практични онлајн работилници на тема: ,,Спроведување на мерките за следење на комуникациите’’.

                Онлајн работилниците ќе се реализираат во следните термини:

                Програмите согласно кои ќе се одвиваат работилниците можете да ги преземете тука:

АГЕНДА_Онлајн_ОБУКА 16.12.2020                               АГЕНДА_Онлајн_ОБУКА 23.12.2020

 

                Материјалот кој ќе биде опфатен во текот на онлајн работилниците е од Прирачникот за спроведување на мерките за следење на комуникациите, кој е достапен на следните линкови:

– МКД верзија

–  АЛБ верзија

–  АНГ верзија

                                Информации за пристап до платформата преку која ќе се реализираат работилниците ќе бидат испратени дополнително.

                Доколку имате проблеми со пристапувањето до платоформата, Ве молиме обратете се на следната е-маил адреса: k.babanoski@dcaf.ch или на тел. 02/2401-568.