(мкд) Онлајн работилници на тема  ,,Спроведување на мерките за следење на комуникациите’’

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со DCAF- Женевскиот центар за управување со безбедносниот сектор, во рамки на Програмата за реформи во разузнавачкиот сектор во Република Северна Македонија (2017-2020) организира две интерактивни практични онлајн работилници на тема: ,,Спроведување на мерките за следење на комуникациите’’.

                Онлајн работилниците ќе се реализираат во следните термини:

                Програмите согласно кои ќе се одвиваат работилниците можете да ги преземете тука:

АГЕНДА_Онлајн_ОБУКА 16.12.2020                               АГЕНДА_Онлајн_ОБУКА 23.12.2020

 

                Материјалот кој ќе биде опфатен во текот на онлајн работилниците е од Прирачникот за спроведување на мерките за следење на комуникациите, кој е достапен на следните линкови:

– МКД верзија

–  АЛБ верзија

–  АНГ верзија

                                Информации за пристап до платформата преку која ќе се реализираат работилниците ќе бидат испратени дополнително.

                Доколку имате проблеми со пристапувањето до платоформата, Ве молиме обратете се на следната е-маил адреса: k.babanoski@dcaf.ch или на тел. 02/2401-568.