ОНЛАЈН ХЕЛП КУРС на тема ,, Борба против трговија со луѓе и заштита на жртвите’’

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со финансиска поддршка на заедничката програма на Европската унија/Советот на Европа ,,Хоризонтален инструмент за Западен Балкан и Турција-фаза II ” организира онлајн ХЕЛП курс на тема ,, Борба против трговија со луѓе и заштита на жртвите’’. Курсот ќе се одржи онлајн на платформата ЗООМ на 12 април 2021 година (понеделник), со почеток во 12:00 часот.

 

Курсот е наменет за судии кои постапуваат по предмети со трговија со луѓе и јавни обвинители.

 

Агендата согласно која ќе се одвива курсот можете да ја преземете тука.

 

За да пристапите на платформата и да го следите курсот кликнете на следниот линк:

https://us02web.zoom.us/j/82377602136?pwd=bVQxQzJibklmZEY2VHQ4SFlhbXdSUT09

 

passcode  (000000)