(мкд) ОНЛАЈН ХЕЛП КУРС на тема ,, Борба против трговија со луѓе и заштита на жртвите’’

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со финансиска поддршка на заедничката програма на Европската унија/Советот на Европа ,,Хоризонтален инструмент за Западен Балкан и Турција-фаза II ” организира онлајн ХЕЛП курс на тема ,, Борба против трговија со луѓе и заштита на жртвите’’. Курсот ќе се одржи онлајн на платформата ЗООМ на 12 април 2021 година (понеделник), со почеток во 12:00 часот.

 

Курсот е наменет за судии кои постапуваат по предмети со трговија со луѓе и јавни обвинители.

 

Агендата согласно која ќе се одвива курсот можете да ја преземете тука.

 

За да пристапите на платформата и да го следите курсот кликнете на следниот линк:

https://us02web.zoom.us/j/82377602136?pwd=bVQxQzJibklmZEY2VHQ4SFlhbXdSUT09

 

passcode  (000000)