ОБУКА на тема: „Предизвиците во даночното право“

Како одговор на голбалниот предизвик наметнат со пандемијата предизвикана од COVID 19, Европската мрежа за правосудна обука ЕЈТН организира обука на тема:

Предизвиците во даночното право“, која ќе се одржи онлајн на 10 септември 2020 година, со почеток од 13:00 часот.

Обуката е наменета за судии и стручни соработници од Вишиот управен суд и Управниот суд на Република Северна Македонија.

Предавач на обуката ќе биде г-а Марија Пападопулу, судија во  Основниот управен суд во Солун, Република Грција.

Обуката  ќе биде одржана на  платформата  Microsoft Teams  директно преку Google Chrome  пребарувачот и за присуство на обуката ќе треба да се кликне следниот линк: