(мкд) ОБУКА на тема: „Предизвиците во даночното право“

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Како одговор на голбалниот предизвик наметнат со пандемијата предизвикана од COVID 19, Европската мрежа за правосудна обука ЕЈТН организира обука на тема:

Предизвиците во даночното право“, која ќе се одржи онлајн на 10 септември 2020 година, со почеток од 13:00 часот.

Обуката е наменета за судии и стручни соработници од Вишиот управен суд и Управниот суд на Република Северна Македонија.

Предавач на обуката ќе биде г-а Марија Пападопулу, судија во  Основниот управен суд во Солун, Република Грција.

Обуката  ќе биде одржана на  платформата  Microsoft Teams  директно преку Google Chrome  пребарувачот и за присуство на обуката ќе треба да се кликне следниот линк: