(мкд) Вработените во Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев се вклучија во акцијата на Владата за почиста околина

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Вработените од Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев беа дел од Акцијата која Владата на Република Северна Македонија ја организираше во соработка со граѓанското здружение „Не биди ѓубре“ а која се одржа на 14.12. (сабота)2019 година и дадоа свој личен придонес со цел подигање на свеста кај граѓаните за создавање на почиста и поздрава животна средина