(мкд) ВЕСТИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМОТ ЗА И ВО ВРСКА СО БАЛКАНОТ Серија 3, Број 9-јуни 2022

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Во ова издание, известуваме за успешното кривично гонење на странски терористички борци на Косово и случаи на финансирање тероризам во Соединетите држави. Исто така, говориме и за неодамнешниот извештај на Обединетите нации за поттикнувањето тероризам и даваме вовед во досега најголемата операција за спроведување на законот, насочена кон борбата против шифрираната комуникација што ја користат криминалните мрежи.

Изданието во целост можете да го прочитате на следните ликови:

 

ВЕСТИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМОТ-ЗА И ВО ВРСКА СО БАЛКАНОТ

COUNTERTERRORISM NEWSLETTER-FOR AND ABOUT THE BALKANS-Volume 3, Issue 9(ENG)

VIJESTI O BORBI PROTIV TERORIZMA-ZA I O BALKANU-Svezak 3, broj 9(BSC)

BULETINI KUNDËR TERRORIZMIT-PËR BALLKANIN, RRETH BALLKANIT(ALB)