(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема „Извршување нa попис и изработка на пописни листи“

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев организира советување на тема „Извршување на попис и изработка на пописни листи“  кое ќе се одржи на  27 ноември 2019 година (среда), во просториите на Академијата-Ламела 1, со почеток во 10:00 часот.

Советувањето се организира за судски и јавнообвинителски службеници кои се задолжени за попис од сите апелациони подрачја.

Во рамките на советувањето свои излагања ќе имаат г-н Бранислав Гулев и г-н Максим Ацевски, претставници од Државниот завод за ревизија.

Агендата согласно која ќе се одвива Советувањето можете да ја преземете тука

Работни материјали:

Презентација1

Презентација2

Презентација3

Презентација4                                              Презентација5

Презентација6                                              Презентација7

Презентација8                                              Презентација9

, ,