(мкд) Програма за реформи во разузнавачкиот сектор во Република Северна Македонија (2017-2020) Билтен бр. 6 април – јуни 2020

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

DCAF-Центарот за управување со безбедносниот сектор од Женева, го објави шестото издание на Програма за реформи во разузнавачкиот сектор во Република Северна Македонија (2017-2020) за периодот април-јуни 2020 година.

Билтенот можете да го преземете на следните линкови:

На македонски јазик:https://jpacademy.gov.mk/wp-content/uploads/2020/07/newsletter-6_apr-jun-2020_mkd.pdf

На англиски јазик: https://jpacademy.gov.mk/wp-content/uploads/2020/07/newsletter-6_apr-jun-2020_en.pdf

На Албански јазик: https://jpacademy.gov.mk/wp-content/uploads/2020/07/newsletter-6_apr-jun-2020_alb.pdf