(мкд) „Право на сопственост-напредно ниво“

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев, во соработка со Европскиот институт за јавна администрација (ЕИПА),  организира онлајн советување на тема „Право на сопственост-напредно ниво“. Наменето е за судии и стручни соработници од граѓански оддели од сите апелациони подрачја.

Советувањето е предвидено  да се одржи на 1920 октомври 2020 година (понеделник-вторник),

Предлог програмата и деталните информации за пристап на платформата преку која може да се следи советувањето ќе Ви бидат доставени дополнително тука.