(мкд) ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема „Јавни набавки, Бирото за јавни набавки (БЈН) и електронски систем за јавни набавки (ЕСЈН) “

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ согласно Каталогот на обуки за 2022 година организира онлајн советување на тема „Јавни набавки, Бирото за јавни набавки (БЈН) и електронски систем“, кое ќе се одржи на 13 мај  (петок) 2022 година, преку ЗООМ платформата.

Советувањето е наменето за судии од Виш управен суд и Управен суд.

Предавачи на советувањето  ќе бидат,  д-р Маре Богева Мицовска, директор на Дирекција за јавни набавки- Народна Банка на Република Северна Македонија.

За дополнителни информации Ве молиме да го контактирате лицето задолжено за ораганизација од Академијата на следната: е-маил адреса Gordana.Lazarevska@jpacademy.gov.mk или на тел. 02/2401-578.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

Материјалите за советувањето, можете да ги превземете тука: