(мкд) Насоките на Советот на Европа за заштита на слободата на изразување и информации во време на криза

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Проектот Слобода на изразување и слобода на медиумите во Северна Македонија – JUFREX 2 направи превод на македонски јазик на Насоките на Советот на Европа за заштита на слободата на изразување и информации во време на криза.

Македонската верзија на документот во целост можете да ја најдете на следниот линк.

Англиската верзија на документот можете да ја најдете на следниот линк: https://search.coe.int/cm/Pages/result_details.aspx?ObjectID=09000016805ae60e.

Албанската  верзија на документот можете да ја најдете на следниот линк:https://rm.coe.int/foe-crisis-sqi/16809e43e7