(мкд) Мислење бр. 24 (2021) на КСЕС: Еволуција на Судските совети и нивната улога во независните и непристрасни судски системи

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ПРЕЗЕМИ на следниот линк: Мислење бр. 24 (2021) на КСЕС:Еволуција на Судските совети и нивната улога во независните и непристрасни судски системи