Онлајн обука на тема ,, Меѓународна соработка во истрагите и постапките за компјутерски криминал’’

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка и со финансиска поддршка на Проектот iPROCEEDS на Совет на Европа организира интерактивна практична онлајн обука на тема: ,, Меѓународна соработка во истрагите и постапките за компјутерски криминал’.

Онлајн обуката ќе се реализира на платформата ЗООМ , во период од 20-22 април 2021 година  (вторник-четврток), со почеток во 10:00 часот.

Програмата согласно која ќе се одвива онлајн обуката можете да ја преземете тука

Материјалот кој ќе биде опфатен во текот на онлајн обуката можете да го преземете тука: https://mycloud.coe.int/s/zbMDARGQ65o8RxN

За да пристапите на платформата и да ја следите обуката кликнете на следниот линк: https://us02web.zoom.us/j/88696824480?pwd=UlZGaXpBNFlBc0R5SWxuRFRCZ3lNUT09