Обука на обучувачи

Академијата за судии и јавни обвинители во соработка со регионалната програма ОПДАТ при Амбасада на САД организираат Обука на обучувачи, која ќе се одржи на платформата ЗООМ на  16 јуни 2021 година (среда), со почеток  во 13:00 часот.

Обуката е наменета за сите предавачи на Академијата, а особено за оние кои досега не поминале слична обука.

Програмата согласно која ќе се одвива обуката можете да ја преземете тука

За учество  на настанот е потребно да пристапите на следниот линк:

 

https://statedept.zoomgov.com/j/1607170534?pwd=YWtYbE5DVW1PdzV6M3Z5amEyRExLUT09

 

Meeting ID: 160 717 0534

Passcode: 943672