News


(мкд) СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ОБУКА ЗА СУДИИТЕ ПОРОТНИЦИ

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ОБУКА ЗА СУДИИТЕ ПОРОТНИЦИ Ве известуваме дека Академијата за судии и јавни обвинители Павел…

Прочитај повеќе

(мкд) Дигитализација на судството за 2021 година

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) UN North Macedonia Sustainable Development Bulletin (#9)-March 2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Training in advance of amendments to the mediation law

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) EJTN 2021 Calendar of activities-updates.

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Заштитено внатрешно пријавување

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Медијација-фази и видови“

ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Медијација-фази и видови“ Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев”…

Прочитај повеќе

Updated on EJTN activities

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Практични искуства за користење социјални медуми од страна на судиите: Централа и Источна Европа

Практични искуства за користење социјални медуми од страна на судиите: Централа и Источна Европа Поради…

Прочитај повеќе

(мкд) INFORMATION

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

КОМЕНТАР НА ЗАКОНОТ ЗА КРИВИЧНАТА ПОСТАПКА

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Four upcoming lunch webinars of the first quarter of 2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) EJTN 1 hour lunch time webinar series in 2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) јавен оглас бр.1 - 2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Криминал од омраза“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ за онлајн обуки

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) „Право на сопственост-напредно ниво“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) СООПШТЕНИЕ

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) И Н Ф О Р М А Ц И Ј А

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Повик за објавување на трудови

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Измени на Календарот на ЕЈТН 2020 година

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) КОДЕКС ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБЕНИЦИ

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

Договор за изградба на првите два километра од автопатската делница Скопје – Блаце денеска во Владата потпишаа директорот на ЈП за државни патишта (ЈПДП) Зоран Китанов и генералниот директор на изведувачот на работите А.Д. „Гранит“, Зоран Милковски. Согласно договорот делот од автопатот од граничниот премин Блаце до клучката Блаце во вредност од 12,2 милиона евра што се обезбедени од буџетот на ЈПДП, треба да се реализира во наредните 18 месеци, а надзор на работата ќе врши Градежниот институт на Македонија (ГИМ). Автопатот ќе биде со две коловозни ленти, секоја со по две сообраќајни ленти за возење со широчина од по 3,5 метри и по една лента за застанување широка 2,5 метри. Вкупната проектирана ширина на автопатот ќе изнесува околу 27,5 метри. На делницата се предвидени две клучки кај Блаце и Стенковец. Паралелно со изградбата на првиот дел од делницата, ќе тече и препроектирањето на вториот дел од автопатот од клучката Блаце до клучката Стенковец во вкупна должина од 10,5 километри. За негова реализација Владата веќе обезбеди грант од 27 милиони евра од Инвестицискиот фонд за Западен Балкан, а се очекува и формализирање на заемот од Европската банка за обнова и развој од околу 70 милиони евра со што целосно ќе се затвори финансиската конструкција за изградба на втората фаза. Идејното решение за препроектирање на вториот дел од автопатот е во тек, а се очекува за 12 месеци да биде одобрен и проектот што го изработува конзорциум предводен од американската компанија „Хил интернешнл“, која го изработи и проектот за првиот дел од автопатот. – Може да звучи дека се малку два километра, но изградба на автопат на таков географски терен во отсуство на каков било претходен подготвителен проект значеше ангажман на многу институции. Од денеска нема враќање назад почнува проект кој нема да заврши додека не биде целосно функционален. Цел ми беше додека сум јас координатор на проектот да почне изградбата на автопатот и тоа се случи. Поптишан е договорот за почеток на изградба, проектот добива форма и е ставен во иреверзибилна фаза, односно на лента од која никој не може да излезе без разлика на политичката волја понатаму. Наскоро од Скопје до Приштина ќе се патува за помалку од еден час, рече вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи пред потпишувањето на договорот. Тој оцени дека е добра стратешка одлука што автопатот ќе се гради во две фази од кои првата ќе се реализира со средства од буџетот на ЈПДП, а втората со грант и кредит. Пред крајот на реализацијата на првиот дел, додаде, веќе ќе бидеме подготвени за почеток на градба на вториот дел. Тој нагласи дека во петок ќе оди во Блаце да се сретне со сопствениците на 68-те парцели што треба да се експроприраат за изградба на првиот дел од автопатот. – Бирото за судски вештачења веќе направи проценка на вредноста на парцелите и очекувам до подобрувањето на временската ситуација да се најде решение и да заврши процесот на експропријација. Во секој случај станува збор за проект од државен интерес поради што не може да се стопира градбата, единствено сопствениците на парцелите може да ја обжалат понудената цена во суд, но тоа не не спречува да продолжиме со градбата, рече Османи. Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески порача дека беше неопходно препроектирање на трасата на автопатската делница, која е дел од рутата шест и е многу важна за проширување на европските патни мережи, за, како што рече, да се избегнат проблеми со експропријација на земјиштето што ги имаше во провичниот проект и да нема проблеми какви што имаше на дел од трасите на автопатиштата Кичево-Охрид и Миладиновци-Штип. – Овој преокт е од огромно значење заради подобрување на економските врски со Косово и зголемување на билатералната економска соработка. Косово е наш значаен трговски прартнер со кој минатата година бележиме зголемување на трговската рамена од 30-тина проценти. Изградбата на автопатската делница ќе даде дополнителен импут во зголемување на трговските релации во иднина, рече Сугарески. Директорот на ЈПДП Китанов посочи дека добар проект значи и брза градби и нагласи дека очекува првиот дел од автопатот да биде завршен пред крајниот рок. Најави дека пролетва ќе биде рехабилитран постојниот пат кој ќе служи како алтернативен по изградбата на автопатот. – По успешно спорведената постапка за јавни набавки од пристигнатите понуди како најповолен економски оператор кој ќе ги изведе градежните работи е избрана компанијата „Гранит.“ Вредноста на договорот е 747.239.717 денари без ДДВ или околу 12,2 милиони евра. Работите треба да завршат во рок од 18 месеци од воведување во работа. Тоа значи дека градежните работи ќе започнат оваа пролет, а првите километри ќе можеме да ги возиме во летото 2021 година, рече Китанов. Тој посочи дека финансирањето на првите два килотметра е целосно од буџетот на ЈПДП. Активностите за изградба на автопатот почнаа на 20 март 2018 година, кога со одлука на Владата беше формирана министерска работна група, а како координатор за реализација на проектот беше назначен вицепремиерот Османи.

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема „Денационализација“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) КОМЕНТАР ЗА ПРИРАЧНИЦИТЕ/ANNOTATION

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

(мкд) Одржана обука за ХЕЛП тутори во Скопје

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

Прочитај повеќе

Известувања


2021-04-29 11:23:40

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-04-29 10:48:08

(мкд) Јавен повик


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-04-20 19:09:39

(мкд) Известување за одложување на полагањето на писмениот дел од испитот


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-04-20 14:39:40

(мкд) Известување за полагањето на писмениот дел од испитот


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-04-16 11:24:02

(мкд) Известување за полагање на писмениот дел од испитот


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-04-12 15:20:23

(мкд) Резултати од тест за интегритет


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-03-26 14:35:28

(мкд) Известување за летно сметање на времето


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-03-25 14:54:40

(мкд) Распоред за полагање на тестот за интегритет


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-03-18 12:09:57

(мкд) Резултати по приговори и жалби


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-02-25 17:29:26

Распоред за полагање на психолошкиот тест


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-02-25 15:59:00

(мкд) Јавен повик За член и заменик член на Програмскиот совет на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев" Скопје од редот на редовните или вонредните професори по правни науки или истакнати правници со академско звање доктор на науки


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-02-17 13:36:50

(мкд) Известување за полагање психолошки тест


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2021-01-14 17:03:31

Објавување на прелиминарна ранг листа


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-12-30 09:17:01

(мкд) Известување за поднесување на приговори


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-12-28 14:50:06

(мкд) Известување за поднесување на приговори


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-12-27 22:48:59

(мкд) Објавување на прелиминарна ранг листа


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-12-18 17:46:13

(мкд) Објавување на распоред за квалификацискиот тест


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-12-16 18:49:23

(мкд) Објавување на конечни резултати од тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-12-11 13:22:13

(мкд) ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема „Привидно дејство на привидните и фиктивните договори“


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-30 00:59:10

(мкд) Oбјавување резултати од тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-29 00:20:42

(мкд) Oбјавување резултати од тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-27 13:25:31

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ - Распоред за полагање на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-26 18:33:34

(мкд) Известување за тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-25 17:13:43

(мкд) СООПШТЕНИЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-23 14:09:48

(мкд) Известување за спроведувањето на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-19 16:04:54

(мкд) Известување за полагање на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-10 17:45:35

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ за кандидатите за прием во почетна обука 2020/2022 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-05 18:40:39

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ за кандидатите пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2020/2022 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-05 09:04:15

(мкд) И З В Е С Т У В А Њ Е за пријавените кандидати на јавниот оглас за VIII генерација слушатели во почетна обука на Академијата


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-04 18:26:14

(мкд) И З В Е С Т У В А Њ Е за сите пријавени кандидати на јавниот оглас за VIII генерација слушатели во почетна обука на Академијата


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-11-02 17:50:16

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-10-20 13:34:52

(мкд) Известување за обука


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-10-15 14:34:18

(мкд) Известување за обуки


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-10-09 15:42:55

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОБУКИ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-10-01 07:09:49

(мкд) Исправка на оглас (Службен весник на РСМ бр. 237/2020)


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-09-25 11:25:40

(мкд) Јавен оглас за прием на слушатели во почетна обука - Службен весник на РСМ бр. 230 од 24.09.2020 г.


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-09-24 12:21:13

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-08-05 13:56:05

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-08-05 11:47:03

(мкд) И З В Е С Т У В А Њ Е


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-07-29 12:09:13

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-07-29 09:12:29

(мкд) И З В Е С Т У В А Њ Е


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-07-27 12:39:11

(мкд) И З В Е С Т У В А Њ Е


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-07-24 13:10:05

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-03-31 14:22:22

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-03-18 10:35:39

(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-03-11 14:49:09

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОТКАЖАНИ НАСТАНИ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-02-05 09:52:54

(мкд) ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДАВАЧИ НА АКАДЕМИЈАТА


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-01-29 12:19:12

(мкд) ПОЧИТУВАНИ КАНДИДАТИ КОИ СЕ ПРИЈАВИВТЕ НА ИСПИТОТ ЗА ПРИЕМ ВО ПОЧЕТНАТА ОБУКА ЗА VII ГЕНЕРАЦИЈА


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2020-01-28 16:43:41

(мкд) Почитувани кандидати кој го полагавте испитот за прием во почетна обука за VII генерација


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-25 14:18:25

(мкд) Почитувани,


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-23 21:36:33

(мкд) Почитувани кандидати кои го полагавте приемниот испит за прием во почетна обука 2019-2021 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-15 17:35:10

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-13 08:15:25

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-12 16:28:33

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-11 12:50:37

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година,


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-08 18:12:36

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-07 17:55:56

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-04 18:44:42

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-11-01 13:11:41

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-25 11:17:23

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-24 17:20:02

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-22 19:13:50

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-21 10:45:17

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-14 12:00:45

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-09 09:10:56

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година,


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-03 14:08:48

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-10-03 09:40:41

(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-09-23 11:51:55

Јавен оглас за приемен испит во почетна обука 2019


Јавен оглас за прием во почетна обука во Академија за судии и јавни обвинители

2019-09-06 13:25:21

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-09-05 13:23:51

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-09-05 13:22:34

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-08-29 13:19:31

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-08-23 13:17:17

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-08-19 13:12:08

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-07-26 13:14:59

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-07-19 13:08:11

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-07-16 13:05:53

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-07-15 13:04:28

(мкд) Известување до јавноста


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-06-21 12:58:21

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-06-17 12:56:18

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-05-20 12:50:01

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.

2019-05-10 12:42:44

(мкд) Известување


Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.