(мкд) Известување за полагањето на писмениот дел од испитот

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати кои се стекнавте со правото да го полагате писмениот дел од испитот, Во очекување на новите ковид мерки кои треба да ги донесе Владата на РСМ, сеуште не сме во можност да излеземе со известување за полагањето на писмениот дел од испитот. Со почит, Академија за судии и јавни обвинители Директор Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска

Вид на обука
Категорија