Ве молам, малку ми е нејасно.Во однос на поднесувањето на документите за новиот оглас, дали после понеделник може да се дополни само документацијата со Лекарско уверение и Забрана за дејност или ако поднесуваме документи од 29.09. мора да се достават комплет нови документи?

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.